Webshop

Noget af det mest vigtige for at kunne sælge sine produkter er et sted at gøre det. Det er også en af de punkter på listen over ting du skal have styr på, der ofte tager alt for meget tid og som koster rigtig mange penge eller tid.

Bridgr har en indbygget mini shop til salg af dine digitale produkter. Hvis du ikke vil lave din egen landingsside men blot henvise til din shop, så får du med bridgr en simpel shop, hvor dine kunder kan vælge det produkt de gerne vil købe.

Det eneste det kræver fra dig er et enkelt link fra din hjemmeside til din shop løsning. Kunden vil se dit logo hele vejen i gemme processen og du har mulighed for at designe både header og footer på alle siderne.

Her kan du se et eksempel af hvordan det kan se ud for dig. Bridgrs egen mini shop viser produktet vi har og du har mulighed for at sætte både månedlig og årlig pris op.

Der er 0 konfiguration. Når dine produkter er oprettet i Stripe så vil din shop være aktiv og alt kører automatisk. Inkl. kundeoprettekse, betaling, bøgføring og udbetaling